Διαδανεισμός

Η Βιβλιοθήκη του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. ακολουθώντας τις τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις της Κοινωνίας της Πληροφορίας, έχει συμπεριλάβει στις υπηρεσίες της τον Διαδανεισμό.

Ο Διαδανεισμός σκοπό έχει να εξυπηρετήσει τους χρήστες που αναζητούν βιβλία στο σύνολο των Ελληνικών Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων & των Βιβλιοθηκών τους μέσω του Συλλογικού Καταλόγου (www.unioncatalog.gr), τα οποία δεν είναι διαθέσιμα στη βιβλιοθήκη του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.

Δικαίωμα Διαδανεισμού έχουν όλοι οι χρήστες που είναι μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του ΑΕΙ (φοιτητές, εκπαιδευτικό & διοικητικό προσωπικό) εφόσον διαθέτουν κάρτα μέλους της Βιβλιοθήκης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται σχετικά με τον Διαδανεισμό τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης στην Υπηρεσία Δανεισμού - Διαδανεισμού ή να στέλνουν τα αιτήματα Διαδανεισμού τους στο lib@puas.gr ή να υποβάλουν τα αιτήματα τους ηλεκτρονικά μέσω της υπηρεσίας AskaLibrarian. Οι κανόνες Διαδανεισμού & ο αριθμός διαδανειζόμενων βιβλίων ποικίλουν ανάλογα με τον κανονισμό της εκάστοτε βιβλιοθήκης - δανειστή.

Από τον Διαδανεισμό αποκλείονται: χρήστες που καθυστερούν την επιστροφή υλικού και χρήστες της βιβλιοθήκης που δεν διαθέτουν κάρτα βιβλιοθήκης.

Σας ενημερώνουμε ότι στο Δίκτυο Διαδανεισμού Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών δεν εντάσσονται όλες οι Βιβλιοθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το προσωπικό της Βιβλιοθήκης.

Για δανεισμό από τις Βιβλιοθήκες του Ιδρύματος Ευγενίδου και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, μπορείτε να απευθύνεστε στους υπεύθυνους δανεισμού των βιβλιοθηκών αυτών, για την έκδοση της κάρτας μέλους (με την αστυνομική σας ταυτότητα) και απευθείας πρόσβαση στο υλικό τους με δανεισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιμέρους βιβλιοθήκες που εντάσσονται στο δίκτυο διαδανεισμού των Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών πατήστε εδώ.

 

Η δημιουργία της Ιστοσελίδας της Βιβλιοθήκης, έγινε στο πλαίσιο του Έργου "Υπηρεσία Ιδρυματικού Αποθετηρίου και Προστιθέμενης Αξίας Ψηφιακής Βιβλιοθήκης ΤΕΙ Πειραιά", του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση".

Site Designed by Elidoc