Ιδρυματικό Αποθετήριο

 

Ενιαία Αναζήτηση

 

Κατάλογος Βιβλιοθήκης

 

Για Αναζήτηση στον Κατάλογο της Βιβλιοθήκης ακολουθείστε το Link.

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ελεύθερη Πρόσβαση στα Working Papers του NBER

Σας ενημερώνουμε ότι ο εκδότης National Bureau of Economic Research (NBER), που αποτελεί εξαιρετική πηγή επιστημονικής πληροφόρησης για το ακαδημαϊκό και ερευνητικό δυναμικό, ανακοίνωσε ότι η πρόσβαση στα working papers είναι πλέον ανοικτή δωρεάν.

Διανομή Βιβλίων από τον ΕΥΔΟΞΟ (Έναρξη 20/03/2018)

Η διανομή βιβλίων θα γίνεται στη Βιβλιοθήκη (1ος όροφος) από τις 10:00 έως 15:00.

Ο φοιτητής θα πρέπει να γνωρίζει ήδη από την εφαρμογή του ΕΥΔΟΞΟΥ ποιους τίτλους βιβλίων μπορεί να παραλάβει από τη Βιβλιοθήκη.

 

Ενεργοποίηση Δοκιμαστικής Περιόδου Πρόσβασης (trial) της Πλατφόρμας OECD iLibrary (HEAL-Link)

Σας ενημερώνουμε ότι έχει ενεργοποιηθεί δοκιμαστική περίοδος χρήσης (trial) της πλατφόρμας OECD iLibrary για όλα τα μέλη του συνδέσμου (HEAL-Link). Η δοκιμαστική περίοδος πρόσβασης (trial) θα είναι ενεργή μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018, με δυνατότητα αξιολόγησης της χρήσης της και παράτασης της μέχρι το τέλος του 2018.

Πρόσβαση στο Ηλεκτρονικό Περιοδικό ΚΤΙΡΙΟ

Σας ενημερώνουμε ότι έγινε η ανανέωση της συνδρομής του έντυπου περιοδικού ΚΤΙΡΙΟ για το 2018. Παρέχεται η  δυνατότητα πρόσβασης σε τεχνικά άρθρα από το site του περιοδικού (www.ktirio.gr) με χρήση κωδικών και μόνο από τους υπολογιστές της Βιβλιοθήκης.

 

Τρόποι Αναζήτησης για Αιτήματα Διαδανεισμού

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και λόγω συνεχιζόμενων αλλαγών στα Συστήματα Βιβλιογραφικής Αναζήτησης στην Υπηρεσία Διαδανεισμού σας ενημερώνουμε ότι για τη διαδικασία αναζήτησης βιβλίων μπορείτε να χρησιμοποιείτε τους ακόλουθους συνδέσμους από την ιστοσελίδα μας στον οριζόντιο κατάλογο επιλογών, Μηχανές Αναζήτησης:

Δημόσιος Κατάλογος OPAC

http://lib.puas.gr/Opac

Σελίδες

 

Η δημιουργία της Ιστοσελίδας της Βιβλιοθήκης, έγινε στο πλαίσιο του Έργου "Υπηρεσία Ιδρυματικού Αποθετηρίου και Προστιθέμενης Αξίας Ψηφιακής Βιβλιοθήκης ΤΕΙ Πειραιά", του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση".

Site Designed by Elidoc